05.05.2012

Nu mi-e Frica de... Endoscopie :)

Frica de necunoscut va fi mereu paralizanta mai ales in cazul unei boli, dar totul porneste de la psihic.
Scriu asta ca sa-mi intre si mie bine in cap. Sunetm oameni si daca trupul nu putem sa ni-l controlam mereu, pentru ca e slab, mintea putem sa ne-o controlam pentru ca nu suntem doar trup... Noi suntem Trup si Suflet. De curand am avut niste experiente neplacute care mi-au afectat toata viata, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat zile in continuare.
Stiu ca si lucrul cu sine e greu, poate cel mai greu, dar trebuie sa ne depasim frica si sa facem tot ce ne sta in putiinta sa avem grija de noi. E drept ca trebuie sa ne asumam trupul asta trecator dar mintea noastra nu trebuie sa se imbolnaveasca, pentru ca greu se mai vindeca.
Ce vreau sa zic? Bref... cand sunteti bolnavi sau credeti ca sunteti bolnavi si aveti de facut diverse analize nu luati de bun toate informatiile de pe net, majoritatea sunt foarte exagerate. Pe principiul "lucrurile vazute de la departare par mai mari decat sunt ele in realitate" va recomand, va rog din suflet, sa NU MAI CITITI DE PE NET toate "informatiile alea medicale"... ajungi sa crezi ca ai toate bolile din lume, va spune o persoana care radea cand auzea cuvantul ipohondru.
Exmeplu concret: trebuia sa-mi fac endoscopie ( o interventie neplacuta ce-i drept, dar nici pe departe atat de apocaliptica cum scria pe net, am ajuns la stadiul in care mai aveam putin si ma duceau la Spitalul 9 decat sa mi se faca endoscopie.
Deci, fratilor, NU VA FIE FRICA...ma bucur ca pot sa va dau sfatul asta...sper ca daca cineva nu va putea dormi noaptea si va cauta auirea pe net raspunsuri, pe care in cele din urma tot la medic le va gasi (pentru ca nu sunt ei chiar degeaba) sa citeasca asceasta postare si sa-si zica NU MI-E FRICA.
Endoscopia nu tine 10 min cum scria pe toate site-urile, ca doar nu se apuca doctorii aia sa faca un film de scurt metraj in gatul si stomacul tau, plus ca s-a inventat si anestezia.
Astazi am simtit cu-adevarat miroul florilor de tei, am vazut verdele copac si m-am bucurat de Soare... hai FARA FRICA!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

București - a love hate story

Urmează stația cu peronul pe partea... Locului unde mi-am regăsit sufletul Și jumătatea! Dacă ar fi să aleg o...